Slide background
Slide background
Slide background

Pematuhan kepada
Prosedur Operasi Standard.

  

Kami sentiasa memastikan setiap SOP
yang telah ditetapkan dipatuhi.

Slide background

Saksikan Infografik

Klik di sini

Portal Pembelajaran PdPR mula diperkenalkan

Pengalaman menjalani Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah pada PdPR 1.0 dan PdPR 2.0 telah memberi input kepada pihak sekolah terhadap pengurusan pelaksanaan pembelajaran secara lebih sistematik dan berkesan.

PdPR diteruskan lagi bermula 13 Jun 2021 di mana sekolah mula di buka untuk sesi PdPR 3.0 seperti yang telah diumumkan oleh Menteri Kanan Pendidikan iaitu Ybhg. Dr Radzi Bin Jidin di mana dalam masa PKP ini berlangsung sekolah diminta meneruskan PdPR bagi menjaga kemaslahatan semua pihak selaras dengan nasihat dan panduan yang diberikan oleh KKM dan MKN.

Oleh itu, pihak sekolah merasakan ada keperluan bagi sekolah untuk mengurus pelaksanaan PdPR supaya lebih sistematik dan terancang dengan memperkenalkan Portal Pembelajaran PdPR di peringkat sekolah. Melalui portal ini, murid dan juga ibu bapa akan dapat melihat status kehadiran anak mereka, rakan-rakan dan malah seluruh murid di sekolah ini di samping mendapatkan bahan-bahan pembelajaran secara berpusat. Portal murid ini boleh diakses melalui http://bit.ly/pdprskdh 

Selain itu, portal pengurusan pdpr telah diwujudkan bagi pihak guru memberikan bahan pembelajaran secara berpusat. Penglibatan murid semasa mengikuti jadual PdPR juga akan direkodkan di portal pengurusan pdpr tersebut.
Portal Pembelajaran PdPR

Pautan Agensi

Statistik

Hari Ini0
Kelmarin83
Minggu310
Bulan2502
Jumlah92526

Pelawat

  • IP: 44.200.101.84
  • Pelayar Unknown
  • Versi
  • Sistem Unknown

1
Atas Talian

27 September 2023

Hubungi

© 2021-2022 Sekolah Kebangsaan Datu' Hashim. Hak cipta terpelihara.     Dasar Privasi | Dasar Keselamatan
Penafian :
 SKDH tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.