Slide background
Slide background
Slide background

Pematuhan kepada
Prosedur Operasi Standard.

  

Kami sentiasa memastikan setiap SOP
yang telah ditetapkan dipatuhi.

Slide background

Saksikan Infografik

Klik di sini

Program Ceria Kembali ke Sekolah sambut kehadiran murid

Program Ceria Kembali ke Sekolah adalah satu program Amalan Guru Penyayang (AGP) bagi mengalu-alukan kehadiran murid setelah bercuti dan juga PKP. Ia diadakan pada hari pertama persekolahan secara bersemuka pada 1 dan 8 Mac 2021.

Program ini memberi galakkan kepada murid-murid untuk hadir ke sekolah. Murid-murid disambut oleh pentadbir dan guru-guru yang ceria di pintu pagar beserta dengan hadiah untuk mereka yang datang awal ke sekolah. Kehadiran murid-murid disambut dengan mematuhi SOP norma baharu. Matlamat utama program ini adalah untuk menggalakkan kehadiran murid ke sekolah dalam suasana norma baharu.

Selain itu untuk mewujudkan hubungan mesra, nilai kasih sayang dan hormat menghormati di antara guru-guru dan murid-murid untuk mewujudkan iklim sekolah yang baik dan suasana yang harmoni. Turut hadir bersama pada hari tersebut adalah AJK PIBG dan PIBKS

Image
Image

Pautan Agensi

Statistik

Hari Ini0
Kelmarin83
Minggu310
Bulan2502
Jumlah92526

Pelawat

  • IP: 44.200.101.84
  • Pelayar Unknown
  • Versi
  • Sistem Unknown

1
Atas Talian

27 September 2023

Hubungi

© 2021-2022 Sekolah Kebangsaan Datu' Hashim. Hak cipta terpelihara.     Dasar Privasi | Dasar Keselamatan
Penafian :
 SKDH tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.